Rejs billigt: hvordan?

Rejs billigt: hvordan?

Hemmeligheden bag billige rejser er to ting: planlægning og stædighed (og måske også lidt nærighed). Derudover vil du utvivlsomt få mere for pengene, hvis du rejser østpå fremfor vestpå (hvis du bor i Danmark, vel at mærke). 

Jeg må sige med det samme, at hvis ferie for dig kræver aircondition, roomservice, all inclusive, privat pool, dansk/svensk talende guider eller lignende, så kan mine anbefalinger til billige rejser desværre ikke hjælpe. Mine anbefalinger kræver en glæde ved at opleve fremmede kulturer i øjenhøjde med de lokale; at du rejser som dem og spiser som dem. Det gør ondt på pengepungen, hvis du i Thailand insisterer på at spise burger eller pizza. Dernæst foretrækker vi at bo enkelt og småt – og gerne uden aircondition, der i min optik gør det vanskeligere for dig og din krop at vænne sig til varmen. Jeg vil til hver en tid også bytte en pool ud med havet, floder og søer.
At rejse billigt er en daglig afvejning af forholdet mellem penge, tid og komfort. Vi vælger som oftest at gå mere på kompromis med komforten, men passe på vores penge og bruge tiden bedst muligt.

Hvis du synes det lyder spændende (eller udfordrende, ubehageligt eller trættende), så læs videre og bliv inspireret til en billigere måde at rejse på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *