Pakkeliste til børn

Pakkeliste til børn

Min mands unger fik deres egen rygsæk i julen 2015, så de selv kunne bære deres ting på vores rejse. Og det gjorde de faktisk. Frederik fik en Kajka Jr fra Fjäll Räven og Camille fik en First Trion fra Mammut. Da vi købte tasker til børnene var det vigtigste, at taskerne havde hoftebælter, så ungerne ikke skulle bære al vægten på deres skuldre.
Ungerne bar ALT hvad de havde med, med undtagelse af toilettaske-relaterede ting, som vi havde samlet i Bos rygsæk + pas og vaccinationskort. Børnene skulle selv pakke ud og pakke sammen ved hver overnatning. Rygsækkene vejede ikke meget og sad godt på ryggen, så med få undtagelser, hvor Bo eller jeg tog Camilles rygsæk i hånden, bar de selv deres ting gennem hele rejsen. Jeg synes ungerne løftede opgaven og ansvaret virkelig flot, og det gav os en anden følelse af sammenhold, at vi alle bidrog til at komme fra A til B.
Vi havde ikke Ipad med på rejsen, men jeg havde hentet to spil på min Iphone, der kunne spilles uden wifi. På de lange bilturer og togturer hørte børnene musik sammen eller kiggede ud og rundt på omgivelserne. I flyverne var der film og spil på skærmen i sædet foran. Vi savnede på intet tidspunkt Ipaden og vil også lade den blive hjemme på vores næste rejse.

Frederiks rygsæk:

Dagbog – ungerne skrev dagbog hver dag. Og tegnede, hvad vi havde oplevet.
Penalhus – farveblyanter (jeg køber altid Lyra, fordi de holder virkelig godt og har smukke farver) og vandfarver fra Cotman
Matematiklektier
Lommepenge i egen pung
Solbriller
Høretelefoner
Bog (eksempelvis Anders Morgenthaler, Børnemagt)
kortspil
Svømmefødder – købt hos DYKCEN på Frederiksberg
2 x shorts
2 x badebukser
2 x t-shirt
1 x sommerskjorte
2 par sokker
5 x boxer
1 par klip-klappere
1 par sandaler – vi har købt vores på tilbud hos Angulus
Afrejse-tøj: lukkede sko, langærmet, lange bukser, jakke (En ‘lightdown’ jakke fra Uniqlo , der er super let og kan pakkes helt sammen, så den ikke fylder i tasken).

Camilles rygsæk:
Dagbog
Ipod (min gamle fyldt med musik)
Et lille kamera
Matematiklektier
Lommepenge i egen pung
Solbriller
Høretelefoner
Sea Band – Camille lider af transportsyge, så hun bar disse på alle flyve, køre – og sejlture. På de rigtig lange ture blev det kombineret med transportmedicin.
Musen – en lille legemus, der bor i sin egen æske. Camille havde meget glæde af at bygge den et hjem på stranden og den sov ved siden af hendes seng.
Solbriller
Letlæsningsbøger
Svømmefødder – købt hos DYKCEN på Frederiksberg.
Badevinger (hun lærte at svømme på turen, så dem behøver vi ikke fremover)
Anton – Camilles bamse.
2 x kjole
1 badedragt – fra Popupshop (de har gode udsalg og lagersalg)
1 badebukser (jeg smider altid bikini-overdelen ud)
1 x t-shirt
1 x nederdel
1 x shorts
1 x skjorte
5 x underbukser
1 par klip-klappere
1 par sandaler (også fra Angulus)
Afrejse-tøj: blødt sæt (også fra Popupshop), jakke (også fra Uniqlo), lukkede sko

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *