Om os

Denne hjemmeside tager udgangspunkt i mine rejsedagbøger.

Jeg hedder Cecilie, jeg er 29 år gammel og uddannet antropolog ved Københavns Universitet. Jeg har rejst meget hele livet – først med min familie og på turnéer med DR Pigekoret, og senest med min mand og kæreste gennem de sidste 10 år, Bo. Bo er klassisk trompetist og far til fire unger – en stor Mads på 24, to mindre – Frederik på 12 og Camille på 10 år og vores fælles søn Albert, der er et halvt år gammel. Bo og jeg elsker at rejse og gør det så meget som overhoved muligt. Derfor gør vi det gerne billigt, så pengene rækker længere og vi kan rejse endnu mere. Vi har blandt andet rejst i Mozambique, Sydafrika, Cuba, Thailand, Nepal, Taiwan, Skotland, Sri Lanka, Egypten, New York og har sammen boet i London.

Vi er netop hjemvendt fra en måned i Thailand med de tre mindste børn. Nu ser vi frem til vores rejse i februar 2019, der går til Bali og Gili øerne og drømmer om at rejse med vores børn til Japan.

På den helt lange bane ønsker Bo og jeg en halvanden til to års rejse til Indien, Nepal, Bhutan, Bangladesh, Thailand, Cambodia, Laos, Vietnam, Malaysia, Singapore, Sumatra, Borneo og Filippinerne. Dette bliver først om otte-10 år, fordi Bos mindste unger naturligvis ikke kan rejse væk fra deres mor i to år, og at vi derfor modsat må vente med at rejse, til at ungerne er voksne nok til at undvære os – og komme ud til os i perioder og rejse med.

Har du spørgsmål eller ønsker nogle af mine rejsebeskrivelse uddybet må du endelige tage kontakt!