Koh Kood

Koh Kood

Koh Kood er en fantastisk paradisø med krystalblåt hav, palmer og hvide sandstrande. Der er rigtig mange vidunderlige, men dyre overnatningsmuligheder på Koh Kood. Der er et vandfald og en lille bymidte man kan besøge. Vores dage på Koh Kood var ambivalente, fordi vi var hårdt ramt af sygdom. Bo, Frederik og Camille blev alle syge som resultat af det mad vi havde spist aftenen før i Bangkok – Bo blev hentet med ambulance og indlagt i Bangkok natten inden vi tog mod øerne. Camille blev først syg næste morgen på vej til Koh Kood, men vi troede det handlede om transportsyge. Derfor var det først næste dag, at hende og jeg tog på det lokale hospital, fordi hun på dette tidspunkt ikke engang kunne holde vand indenbors. Vi var på hospitalet i seks timer, hvor Camilles kraftige mavevirus og dehydrering blev kureret med antibiotika og væske gennem drop. Da vi endelig vendte retur til vores hytte blev Frederik syg og han og Bo erstattede os på hospitalet. Han slap dog for drop og kunne ‘nøjes’ med to vaccinationer med antibiotika. De efterfølgende dage var alle tre på kraftig pencillinkur, men det lykkedes mig, på mirakuløs vis, at holde mig rask ved hjælp at et tykt lag antibakterie-gel, vask af al tøj/sengetøj/håndklæder + at jeg hældte kogende vand på alle flader jeg kunne komme i nærheden af. Særligt Frederik var kvæstet de efterfølgende dage, hvorfor han ikke fremgår på særligt mange billeder fra vores dage på Koh Kood. Vi boede et smukt sted kaldet Siam Beach Resort, der blev vores absolut dyreste ophold. Det kan sagtens lade sig gøre at bo billigere og ligeså skønt, men vi rejse i højsæsonen og jeg var simpelthen for sent ude med reservationer. På mit indlæg om overnatninger anbefaler jeg en hjemmeside, der danner et fint overblik over skønne steder at bo på Koh Kood.
Det vi særligt tog med os fra Koh Kood var en opmærksom på, at det er en god idé at tjekke om man rejser i områder, hvor man har muligvis for at få lægehjælp: et sygehus, hospital eller en lægeklinik. Særligt når man rejser med børn er det dybt problematisk, hvis den nærmeste læge bor fire-fem timer væk.
Hvis man ser bort fra sygdommen, der ærlig talt ikke var Koh Koods skyld, så var det en fantastisk oplevelse. Vi fik dejlig mad, nød fantastiske solnedgange, drengene fiskede og vi byggede sandslotte og snorklede.

     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *