Hvem kan trekke?

Hvem kan trekke?

Hvis du har to ben og desuden er fri for de fleste kroniske sygdomme, så kan du uden tvivl gennemføre et trek. Der er treks i alle sværhedsgrader og i mange forskellige højdemetre. Vi mødte både grupper af lykkelige pensionerede kvinder og mennesker, der er overvægtige – og så er der mig. Personligt er jeg ingen sporty pige – jeg får røde knopper af fitness-centre, jeg har en elendig ryg og nakke, der giver mig mange smerter i hverdagen og jeg er hypermobil, der blandt andet betyder, at jeg ikke kan løbe (mere end 50 meter af gangen). Så hvis jeg kan, kan de fleste. Jeg indrømmer gerne, at jeg havde ondt i hele kroppen da vi ramte tredjedagen – jeg havde vand i knæene når jeg ikke bar knæbandage og gnavesår i knæhasen, når jeg gjorde. Men på et tidspunkt stopper kroppen med at gøre ondt, når den opdager, at man alligevel ikke hører efter. Og så har man det SKØNT. Selvfølgelig er det en fordel, at man forbereder sig hjemmefra ved at have en nogenlunde kondition, går lidt trapper og løber nogle turer, men jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke selv var (fysisk) forberedt inden afgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *