Erawan Falls

Erawan Falls

Erawan falls er en nationalpark, der ligger halvanden time i bil vest for Kanchanaburi og grænser dermed op til Burma. I nationalparken har man mulighed for at leje små hytter og huse. Vi havde ikke booket noget i forvejen og blev tilbudt et telt ved River Kwai. For madrasser, puder, tæpper og telt i første række til vandet betalte vi 70 DKK for os alle fire. Tæt ved teltet var en bygning med rene og pæne toilet- og badefaciliteter.
Erawan Falls består af syv vandfald og søer i forskellige plateauer. Mellem vandfaldene bevæger man sig af små stier inde i regnskoven. Det er en lidt udmattende tur opad i ujævnt terræn, men skønt og sjovt. Ved den første sø er der små hytter, hvor man kan købe vand, nudler og snacks. I nationalparkens ‘centrum’ er der desuden kiosker, restauranter og informationscenter. De lokale passer enormt godt på naturen, og foruden en flaske vand har man ikke tilladelse til at medbringe mad og drikke, der kan efterlade skrald efter det første vandfald. Dette betyder at naturen er pæn og ren.
Det eneste minus ved oplevelsen Ved Erawan Falls er, at der lever små fisk i søerne, der godt kan finde på at nappe i ens fødder, hvis man forholder sig stille for længe af gangen. Derfor tog ungerne en lang badetur for foden af vores telt i den fiskefri River Kwai. Alt i alt havde vi en virkelig skøn tur ved vandfaldene.
Fordi det er en nationalpark undgår man ikke andre besøgende og turister, men det var ikke galt – og priserne på mad og snacks var ikke højere end ellers. Bemærk, at Erawan Falls er mere besøgt i weekenderne end i hverdagene.
Vi betalte 20 DKK pr. person for indgang til nationalparken: læs mere om Erawan Falls her.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *